Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Breng de menselijke factor terug in de arbeidsmarkt – Doe mee met de Nationale Werkbezoekdag 2019 op 20 november 2019

november 20, 2019 @ 08:00 - 17:00

Op 20 november 2019 is de Nationale Werkbezoekdag. Doel van deze jaarlijks terugkerende dag is dat vraag en aanbod op de arbeidsmarkt laagdrempelig met elkaar kennis maakt. Dus niet, zoals gebruikelijk op basis van een vacature en een cv, maar “gewoon” met elkaar in gesprek gaan en zo kennis en ervaring uitwisselen

Netwerken loont! De menselijke factor voor succes op de arbeidsmarkt
De Nationale Werkbezoekdag staat volledig in het teken van elkaar ontmoeten en kennismaken; het is dus geen banenmarkt. Het kan gebeuren dat de juiste kandidaat voor die ene vacature op werkbezoek komt, of dat die in het netwerk van een werkbezoeker zit, maar dat is niet het doel. Wat wel is: werkgever en werk(zoek)ende hebben elkaar leren kennen, hebben kennis en ervaringen gedeeld en ze zitten in elkaars netwerk.

Laat zien wat je in huis hebt!
Door – als werkgever, bevlogen werknemer of als werkzoekende – mee te doen op 20 november 2019, zet je jezelf in de spotlight en kun je (voor-)oordelen wegnemen en de kennis bij de ander vergroten. Als werkgever en werknemer is het een unieke kans om werk(zoek)ende te informeren over en te enthousiasmeren voor jouw bedrijf, vak en/of branche. Als werk(zoek)ende is het unieke kans om jezelf laagdrempelig in de spotlight te zetten, te ervaren of het vakgebied, bedrijf en/of branche bij je past voordat je solliciteert. 

Er is eigenlijk geen reden om niet mee te doen aan de Nationale Werkbezoekdag, want deelname is kosteloos en aanmelden kan via de website van de Nationale Werkbezoekdag.

Meer gedetailleerde info over de Nationale Werkbezoekdag vindt u in de flyer: Flyer Nationale Werkbezoekdag 2019.

Voor meer informatie over de Nationale Werkbezoekdag 2019: Vera Sleutels, Projectleider Nationale Werkbezoekdag 2019 via  info@werkbezoekdag.nl 

Gegevens

Datum:
november 20, 2019
Tijd:
08:00 - 17:00