Lidmaatschap

U bevindt zich hier:  Home/Lidmaatschap

Wat doen we?

Wij zorgen voor een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat!
MKB-Nederland zit in praktisch alle landelijke en regionale beslisorganen en u kunt hier rechtstreeks invloed op uitoefenen. Uw regioafdeling zit in belangrijke lokale beslisorganen.
Als u lid wordt steunt u ons in onze lobby en investeert u feitelijk in uw eigen bedrijf. Wij controleren de overheid op wet- en regelgeving daar waar dit het ondernemerschap raakt. En wij richten ons op branche overstijgende onderwerpen waar alle ondernemers mee te maken hebben. Denk aan de problemen rondom mobiliteit, bedrijfshuisvesting, elektriciteitsaansluitingen, regeldruk. Wij zijn uw partner; uw spreekbuis richting de gemeentelijke en provinciale overheid en waar het landelijk betreft richting de regering! Iedere ondernemer heeft baat bij een sterk MKB-Nederland. We zijn een onafhankelijke club van en voor ondernemers en moeten de kosten zelf opbrengen via de inkomsten van onze “leden”.

Wat zijn de kosten?

Voor slechts € 280,- profiteert u een jaar lang van alle voordelen van het lidmaatschap. Dit bedrag is fiscaal aftrekbaar. Het lidmaatschap loopt per twaalf maanden en kan iedere maand ingaan. Na afloop van die periode wordt het automatisch verlengd; u hoeft hier niets voor te doen. Wilt u het lidmaatschap opzeggen, dan verzoeken wij u dit één maand voor het einde van deze periode schriftelijk aan ons door te geven.

Meer weten?

Stuur een mail naar info@mkbutrecht.nl, of bel met Anton Verbunt op 0627033331, of Yvonne Alfrink op 0598-382858.