Leden vertellen

U bevindt zich hier:  Home/Leden vertellen

Riley van Loo, oprichter van bedrijfsverlichting.nl.
“Wat jaren op een studentenkamer is bedacht en uitgevoerd is inmiddels gegroeid tot een toonaangevende leverancier van bedrijfsverlichting en lichtadvies. Met een studie bedrijfskunde en een vader die in de interieurbouw werkt heeft hij een solide basis voor een succesvolle onderneming in huis. Lees hier meer.

 

 

 

E-learning Training
“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”. Als consultant inzake e-learning kan ik, Fieneke Jochemsen, u in ieder geval een eind op weg helpen dat te realiseren. E-learning leent zich voor velerlei leer-vraagstukken. Het kan worden toegepast om zich b.v. reglementen eigen te maken, software kennis op te doen, een onboarding traject te doorlopen en nieuwe producten toe te lichten. Lees hier meer.

 

 

 

De ondernemer en zijn vergunningsuitdagingen
De adviseurs van Weltevreden voorzien initiatiefnemers zoals ondernemers, projectontwikkelaars, vastgoedbeleggers en andere professionals in de vastgoedwereld van de noodzakelijke bestemmingsplannen, omgevingsvergunningen, ondersteuning bij zienswijze- en bezwaarprocedures, ruimtelijke onderbouwingen en deskundigenonderzoek. Lees hier meer.

 

“Jurist zijn is ook ondernemen”
Naast het feit dat het advocatenkantoor Benvalor zelf ook een MKB-onderneming is en de advocaten daarom goed snappen waar je als ondernemer tegenaan loopt, ziet Okkie Millaard, advocaat arbeidsrecht en huurrecht bij Benvalor, binnen de uitoefening van zijn beroep ook andere paralellen met het ondernemerschap. Lees hier meer.

 

 

 

 

“Bouwen aan een sterk merk: gratis canvas”
Mooie opdrachten en zelfs genomineerd tot Utrechts ondernemer van het jaar 2015… deze successen van de CommunicatieArchitect zijn het beste bewijs dat Nanda Idink doet wat zij belooft: een merk sterker op de kaart zetten. Lees hier meer.

 

 

 

Active Cues een Utrechts bedrijf op weg naar succes

De Utrecht naar Duitsland Business Award werd gewonnen door een jonge Utrechtse onderneming Active Cues (www.activecues.com) aan het Jaarbeursplein 6 op de 5e verdieping. In minder dan een jaar tijd zijn de drie grondleggers, Hester Le Riche, Sjoerd Wennekes en Mathijs Konings, doorgegroeid naar 17 medewerkers. Lees hier meer.

 

 

Kwaliteit bouwen voor de voedingsmiddelenindustrie

Précon Food Management BV is in 1993 opgericht en is in 1997 overgenomen door directeur Jan Moggré. Op termijn zal mede-eigenaar Marcel Tijhuis het bedrijf geleidelijk overnemen. Zij leiden het bedrijf vanuit hun passie voor de ‘food industry’. Lees hier meer.

 

 

De oprichters Pim Jobse, Serge Smit en Arjan Smit

Oxipack, sucessful new kid on the block

Ruim 5 jaar geleden startte het avontuur van Oxipack. Met ruim 35 jaar ervaring in het testen van verpakkingen in de koffie-industrie kwam een droom tot realisatie. Die droom was, en is nog steeds een einde te maken aan de destructieve inspectie van verpakkingen in (onder andere) de voedingsmiddelen industrie. Lees hier meer.

 

 

Hulp bij verzuim voor mkb-ers

‘Ik zit natuurlijk regelmatig met werkgevers aan tafel over verzuim. Aan het woord Edwin van Vliet Accountmanager van SAZAS verzekeraar en verzuimspecialist voor het MKB. ‘Elke werkgever is tegelijkertijd ook ondernemer en bezig met de ontwikkeling en groei van zijn bedrijf. Verzekeren is voor veel werkgevers een noodzakelijk kwaad. Lees hier meer.

 

Golfen is (net)werken

De golfsport wordt al jaren door het bedrijfsleven omarmd, getuige de vele sponsorborden op en rond de golfbaan. Een ronde golf met een relatie betekent quality time met aandacht voor elkaar. Een ronde golf kost twee tot vier uur afhankelijk van het aantal holes dat je loopt. Lees hier meer.

 

 

 

Van globaal plan naar winstgevend resultaat

Wat ik in de kern doe is tijd en geld teruggeven aan ondernemers. Tijd en geld die ze goed kunnen gebruiken voor innovaties, vernieuwingen en veranderingen om het bedrijf naar een next level te brengen. De ondernemers waarmee ik samenwerk, zijn vaak druk bezet. Lees hier meer.