MKB Utrecht

U bevindt zich hier:  Home/MKB Utrecht

MKB Utrecht

MKB-Utrecht

MKB-Utrecht behartigt de belangen van ondernemers in de gemeenten De Bilt, Bunnik, Houten, Nieuwegein, Stichtse Vecht, Utrecht en Zeist die samen een samenwerkingsverband op economisch terrein zijn aangegaan. We doen dit als een zelfstandige afdeling van MKB-Nederland.

We lobbyen en werken aan een nog beter ondernemersklimaat, brengen ondernemers bij elkaar om business-to-business op lokaal niveau te bevorderen en voeren gericht overleg met politiek en ambtenaren. Ook hier staat het lokale karakter voorop.
Door het regelmatig organiseren van informatiebijeenkomsten, het bieden van een digitaal platform en persoonlijk contact zijn we goed geïnformeerd en volgen we lokale en landelijke ontwikkelingen zoveel mogelijk op de voet.
Voor onze aangesloten leden bieden we tevens de mogelijkheid om van landelijke en lokale kennis gebruik te maken en bieden we een breed scala van handige tools en wetenswaardigheden aan.

DEELNEMEN – LID WORDEN?

Als u kiest voor MKB-Utrecht, dan kiest u voor een actief netwerk waarin u kennismaakt met steeds nieuwe zakelijk ingestelde, relatief jonge en actieve ondernemers. MKB-Utrecht kent een gestage aanwas van nieuwe ondernemers.

Meepraten via sociale media kan ook:

Klik hier
Ja, Ik doe mee!