Partners

U bevindt zich hier:  Home/Partners

Wilt u partner worden?

MKB-Utrecht staat open voor Partnerships: bedrijven of organisaties die samen met MKB-Utrecht willen bouwen aan een gezond ondernemersklimaat in de regio. Partners vormen een belangrijke doelgroep om de (netwerk)activiteiten van MKB-Utrecht mogelijk te maken.

Ambities en structurele samenwerking

MKB-Utrecht is een ambitieuze ondernemersorganisatie die partners nodig heeft die financiële middelen voor de organisatie willen inzetten om de ambities waar te kunnen maken. MKB-Utrecht zoekt hierbij nadrukkelijk naar partners die bij haar imago passen. Uw organisatie en MKB-Utrecht kunnen immers veel voor elkaar betekenen en kunnen de samenhang tussen ambitie en uitstraling dankzij elkaar versterken. Omdat noch de ambities van MKB-Utrecht, noch de doelstellingen van de partners met een eenmalige activiteit te realiseren zijn, stelt MKB-Utrecht partners voor een samenwerking van enkele jaren aan te gaan. De samenwerkingspartners krijgen in ruil daarvoor een prominente plaats binnen de organisatie om zo hun imago en naamsbekendheid op structurele wijze samen met MKB-Utrecht uit te bouwen.

Versterking imago

Diverse partners ondersteunen MKB-Utrecht ook van harte omdat zij daarmee hun organisatie positief bij het mkb kunnen profileren. Het feit dat MKB-Utrecht dé organisatie is van, voor én door het mkb-bedrijfsleven is daarom een versterking voor het imago van u als partner.

Netwerk- en contactfunctie

MKB-Utrecht zal daarnaast in de komende jaren steeds meer mogelijkheden voor partners creëeren om in contact te komen met nieuwe zakenrelaties. Zo organiseert MKB-Utrecht jaarlijks een aantal netwerk-activiteiten, waarbij de partners niet alleen een blijk van waardering krijgen voor hun inspanningen voor de organisatie, maar waar zij ook op een informele manier kennis met elkaar kunnen maken en zaken met elkaar kunnen doen.

Ik wil partner worden