Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

DE ONDERNEMER DRAAIT DOOR: Dé cybertalkshow voor ondernemers

maart 22, 2021 @ 19:30 - 20:30

CYBERCRIME! WAT ALS HET TOCH EEN KEER FOUT GAAT? 

We hadden er gewoon nog nooit bij stil gestaan dat het ons kon overkomen” zegt Sander de Ridder  van ATM Chiptuning.  

Maandag 22 maart 2021 is het zover: van 19:30 uur tot 20:30 uur vindt de volgende editie plaats van  de cybertalkshow ‘De Ondernemer Draait Door’. Deze editie wordt live uitgezonden op  www.deondernemerdraaitdoor.nl vanuit Theater de Speeldoos te Baarn. 

In deze talkshow gaat het om de vraag: Wat als het toch een keer fout gaat? 

  • Hoe bereid je je voor op een cyberincident om zo de schade zoveel mogelijk te beperken? Wat doen politie en justitie als je bij ze aanklopt om aangifte te doen? 

Hoe herken je een cyberaanval zo snel mogelijk? Hoe bereid je je voor op een cyberincident om zo de  schade zoveel mogelijk te beperken? Wat doen politie en justitie als je bij hen aanklopt om aangifte te  doen? Wat kan je verwachten als de dader wordt gevonden? 

Onder leiding van presentator Ewout Genemans, bekend van ‘Verslaafd!’, ‘Bureau Burgwallen’ en  ‘Bureau 040’, gaan we in op deze vragen. Experts van VNO NCW en Northwave gaan onder andere in  op het belang van preventie. En we praten onder meer met ondernemer Sander de Ridder die het  meemaakte. Wat heeft hij ervan geleerd? Samen met de politie en het Openbaar Ministerie kijken we  naar het verloop van het strafproces van een dader. We bekijken uiteraard ook vanuit het perspectief  wat je moet doen als het jou als ondernemer overkomt. 

Op www.deondernemerdraaitdoor.nl vind je alle informatie en kan je je aanmelden om live mee te  praten. De interactieve Cybertalkshows zijn een initiatief van de gezamenlijke Platforms Veilig 

Gegevens

Datum:
maart 22, 2021
Tijd:
19:30 - 20:30
Site:
www.deondernemerdraaitdoor.nl

Locatie

Online