Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Marktdag Ondernemend Samen Werken in Provincie Utrecht: Klimaat in concurrentie?

november 7, 2018 @ 12:00 - 17:00

Het begint een traditie te worden: de Marktdag in de provincie Utrecht, waar jaarlijks zo’n 200 deelnemers uit de bouwkolom elkaar ontmoeten om te netwerken en met elkaar in gesprek te gaan over actuele bouw gerelateerde thema’s en over vormen van samenwerken tussen markt en overheid. Bent u benieuwd naar de gevolgen van klimaatveranderingen in de samenleving en de gebouwde omgeving? Zijn er naast bedreigingen juist ook kansen? Kom dan inspiratie opdoen, ervaringen uitwisselen en van elkaar leren. Dit jaar zijn we te gast op het hoofdkantoor van AFAS in Leusden waar een bijzonder programma in de steigers staat.

Meld u aan en reserveer 7 november in uw agenda wanneer u in contact wilt komen met opdrachtgevers of juist opdrachtnemers.

Voor wie interessant?
De Marktdag is speciaal bedoeld voor alle partijen, die met hun activiteiten ingrijpen in de fysieke leefomgeving. We willen inspireren om samen de huidige en toekomstige uitdagingen op het gebied van klimaat in de openbare ruimte en in woning- en utiliteitsbouw op te pakken.

  • Bestuurders en medewerkers van overheden, netbeheerders en  woningcorporaties.
  • Beheerders van de fysieke leefomgeving.
  • Medewerkers betrokken bij het in de markt zetten van aanbestedingen.
  • Bouw- en infrabedrijven, installateurs, architecten, advies- en ingenieursbureaus.

Programma:

  • 12:15 – 13:00 uur: Inloop met lunch
  • 13:00 – 13:35 uur: Welkom & gesprek met Diederik Samsom, Doekle Terpstra en Matthijs Huizing
  • 13:45 – 16:15 uur: Keuze uit workshops, kennissessies en lezingen
  • Vanaf 16.15 uur: Netwerkborrel

Locatie:
AFAS, Philipsstraat 9, 3933 LC Leusden (route en parkeren).

Workshops
Een overzicht van alle workshops, lezingen en kennissessies treft u hier aan inclusief een toelichting op de inhoud. Zo kunt u zich alvast oriënteren. Als u nu al vragen heeft, horen wij dat graag. Mogelijk kunnen wij ze meenemen in een van de workshops zodat we die nog meer op maat kunnen aanbieden. Uw vragen zien wij graag vóór 15 oktober 2018 tegemoet via een mail aan officecomm@casema.nl.

Aanmelden
U kunt zich hier aanmelden voor de Marktdag. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestigingsmail. Op de dag zelf bepaalt u uw definitieve keuze voor de workshops en VOL = VOL. Deelname aan de marktdag is kosteloos.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Daniëlla Traa via officecomm@casema.nl.

Gegevens

Datum:
november 7, 2018
Tijd:
12:00 - 17:00

Locatie

AFAS
Philipsstraat 9
Leusden, 3833 CC
+ Google Maps