Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Uitnodiging Provinciale Statenverkiezingsdebat op 15 februari 2019: Wat is de meest ondernemersvriendelijke politieke partij van de provincie Utrecht?

februari 15, 2019 @ 07:00 - 09:00

Gratis

Provinciale politieke partijen debatteren over ondernemerszaken

De Provinciale Statenverkiezingen komen eraan: op 20 maart 2019 is het zover. Wat betekent de provinciale politiek in de provincie Utrecht voor ondernemers? Om dit helder te krijgen organiseert MKB-Utrecht samen met VNO-NCW provincie Utrecht het Provinciaal Ondernemers Statenverkiezingsdebat op vrijdag 15 februari 2019 bij Bol.com in Utrecht.

Elke debatronde wordt afgetrapt door een ondernemer die een stelling lanceert. Hierover gaan enkele lijsttrekkers in debat onder leiding van debatleider Elisabeth van den Hoogen. Het debat bestaat uit meerdere debatrondes. Aan het einde van elke debatronde kunt u uw stem uitbrengen.

Stem mee
Wat is de meest ondernemersvriendelijke politieke partij van de provincie Utrecht? Daarover stemt u ook tijdens dit debat. Zo loopt u alvast warm voor de Provinciale Statenverkiezingen op 20 maart 2019.

Netwerken
Tijdens de ontbijtbijeenkomst kunt u in gesprek gaan met de provinciale politici en collega-ondernemers. Kom ook en neem uw collega-ondernemer mee. Meldt u nu aan!

Waar: Bol.com, WTC, Papendorpseweg 100, 3528 BJ, Utrecht
Wanneer: vrijdag 15 februari 2019
Inloop: 7.00 uur
Start debat: 7.30 – 9.00 uur
Voor wie: ondernemers uit de provincie Utrecht
Organisatoren: VNO-NCW provincie Utrecht en MKB-Utrecht

Aanmelden
U meldt zich aan door een mail te sturen aan: vermeulen@vno-ncwmidden.nl. Vermeld daarbij uw naam, bedrijfsnaam en e-mailadres. Neem uw collega-ondernemers mee! Deelname is gratis.

Achtergrondinformatie debat
De lijsttrekkers debatteren met elkaar over het ’10-puntenplan voor een sterke economie in de provincie Utrecht’ van VNO-NCW provincie Utrecht en MKB-Nederland Midden. U kunt dit puntenplan bekijken door te klikken op onderstaande link:

10 Puntenplan Provinciale Statenverkiezingen Provincie Utrecht 2019 van VNO NCW en MKB MN def

Gegevens

Datum:
februari 15, 2019
Tijd:
07:00 - 09:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Bol.com
Papendorpseweg 100
Utrecht, 3528 BJ
+ Google Maps

Organisator

VNO-NCW provincie Utrecht en MKB-Utrecht