Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Walk & Talk wandeling en inspiratiesessie voor ondernemers op 10 mei 2016

mei 9, 2016 @ 14:30 - 18:30

Is uw bedrijf ‘MerkWaardig’ genoeg?
Ondernemen in 2016 is topsport! MerkWaardige bedrijven weten precies wat hun bewezen toegevoegde waarde is. Voor hen geen zesjescultuur. Ze doen er alles aan om inspirerend en waardevol te zijn voor hun klanten. Daarbij maken ze optimaal gebruik van talent, energie en financiële middelen. Topspreker Kasper Klaarenbeek laat in de workshop zien hoe je als organisatie nu en in de toekomst het verschil maakt in de relatie met je klanten. Dat doet hij op zijn welbekende manier: prikkelend, positief en praktisch.

Om de inspiratie goed te laten landen gaan we wandelen in de natuur van Leidsche Rijn: het Máximapark (http://maximapark.nu). Een verrassende wandeling van ongeveer een uur.

De borrel na afloop is in de sfeervolle Anafora Parkrestaurant, Uilenboslaan 1, 3451 GB Vleuten (http://www.anafora.nl/).

Programma:
14.30 – 15.00 Inloop
15.00 Welkom door regiodirecteur Flynth
15.15 ‘Is jouw bedrijf wel MerkWaardig genoeg?’ door Kasper Klaarenbeek namens Flynth
16.15 Walk & Talk tijdens wandeling met begeleiding
17.15 Aangeklede borrel
18.30 Sluiting

Wij nodigen u graag uit voor deze informele, ontspannen en inspirerende bijeenkomst.

Parkeren: U kunt gratis parkeren op het ruime parkeerterrein tegenover het Máximapark, gelegen aan de Utrechtseweg. Het Máximapark is een voetgangersgebied. Betreden met de auto is niet toegestaan. Handhaving is van toepassing.
Navigatieadres parkeerplaats: Utrechtseweg 4, Vleuten

Graag aanmelden door een mail te sturen aan: bureau@mkb.nl
Deelname aan de bijeenkomst is gratis. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. U bent in de gelegenheid om een introducé mee te nemen, gelieve dit aan te geven bij uw aanmelding. Bij afwezigheid zonder afmelding zijn we genoodzaakt €25,- in rekening te brengen.

Gegevens

Datum:
mei 9, 2016
Tijd:
14:30 - 18:30

Organisator

MKB Utrecht

Locatie

Maximapark
Utrechtseweg 4
Vleuten, Nederland
+ Google Maps