Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De UWV Inspiratiedag

oktober 12, 2017 @ 13:00 - 18:00

Graag zien we u als gast op onze Inspiratiedag op 12 oktober in de Woon-industrie in Nieuwegein. Een dag waarom cabaretiers Rob Urgert en Joep van Deudekom u meenemen in een bijzonder programma waarbij u enkel nieuwe dingen meemaakt, nieuwe talenten ontmoet en tot nieuwe inzichten komt.

Heeft u zich nog niet aangemeld? Doe dit dan snel door te mailen naar Inspiratiedagen@uwv.nl . Er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar voor de dag die u niet missen mag.

 Erik Scherder – Neuropsycholoog, is bekend van de ‘Wereld Draait Door’. Hij vertelt op enthousiaste en humoristische wijze hoe uitdagingen uw hersenen laten werken en groeien.

 

 

Rob Urgert & Joep van Deudekom – Cabaretiers, zijn o.a. bekend van De Kwis met Paul de Leeuw. Zij haken in op Erik Scherder. Samen laten ze zien dat onze keuzes vaak helemaal niet zo zuiver en weloverwogen zijn als we soms denken. In deze mentale achtbaan gaat u ontdekken hoe uw hersenen u voor de gek houden en hoe u dat voortaan kunt voorkomen.

 


Tony Bosma – Gerenommeerde internationale futurist en trendwatcher, 
is de persoon als het gaat om de toekomst van uw bedrijf. Als internationaal bekende futurist houdt hij zich bezig met de meest recente ontwikkelingen en trends. Hij is uitgeroepen tot de top 100 beste en meest invloedrijke futuristen ter wereld en is meerdere malen genomineerd als Trendwatcher of the  Year. Wilt u er zeker van zijn dat u alles weet over nieuwe trends en ontwikkelingen? Tony neemt u mee in een multimediale lezing over ‘De toekomst van onder andere werk’ en zorgt ervoor dat u helemaal op de hoogte bent.

Programma
13:00 – 13:30     Inloop en ontvangst.
13:30 – 14:30     Multimediale lezing ‘De toekomst is vandaag begonnen’ door Tony Bosma.
14:45 – 16:00     Theatershow ‘The Manipulation Game’ met Erik Scherder, Rob Urgert en Joep van Deudekom.
16:00 – 17:00     Netwerkborrel. Ontmoet nieuwe talenten voor uw organisatie en andere waardevolle relaties binnen en buiten uw branche.

Graag tot ziens op de dag van de nieuwe ontmoetingen.

Voor meer informatie klik hier.

Gegevens

Datum:
oktober 12, 2017
Tijd:
13:00 - 18:00

Locatie

De Woonindustrie Nieuwegein
Symfonielaan 1
Nieuwegein, Symfonielaan 1 3438 EW
+ Google Maps