Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Uitnodiging Marktdag Ondernemend Samen Werken in Utrecht op 11 oktober 2017

oktober 11, 2017 @ 12:30 - 17:30

Toekomstbestendig bouwen begint nu!

Het begint een traditie te worden: de Marktdag in Utrecht, waar jaarlijks zo’n 200 deelnemers uit de bouwkolom elkaar ontmoeten om te netwerken en met elkaar in gesprek te gaan over de nieuwste ontwikkelingen in toekomstbestendig bouwen en over vormen van samenwerken tussen markt en overheid. Wat gaat goed? Wat kan beter? Kom inspiratie opdoen, ervaringen uitwisselen en van elkaar leren. Het event waar u als partner van de bouwkolom bij wilt zijn.

Meld u aan en reserveer 11 oktober 2017 in uw agenda wanneer u in contact wilt komen met opdrachtgevers of juist opdrachtnemers.

Voor wie interessant?

  • Bestuurders en medewerkers van overheden, netbeheerders en woningcorporaties
  • Beheerders van de fysieke leefomgeving
  • Medewerkers betrokken bij het in de markt zetten van aanbestedingen
  • Bouw- en infrabedrijven, installateurs, architecten, advies- en ingenieursbureaus

Programma

Tijden Onderdeel
12:30 – 13:00 uur Inloop
13:00 – 13:45 uur Welkom door Alfons van Marrewijk met Jacqueline Verbeek-Nijhof, gedeputeerde Provincie Utrecht en Bernard Wientjes, voorzitter van de Bouwagenda
14:00 – 16:00 uur Keuze uit diverse workshops, kennis- en inspiratiesessies
Vanaf 16:00 uur Netwerkborrel

Locatie

Provinciehuis Utrecht, Archimedeslaan 6, 3584 BA Utrecht.

Workshops

Ook dit jaar hebben we een bonte mix aan sessies voor u samengesteld met interessante, actuele onderwerpen. De Bouwagenda, het nationale innovatieprogramma voor de hele bouwsector, loopt als een rode draad door de dag heen. Van verduurzamen van particuliere woningen, zorg en wonen, tot klimaat adaptieve rioleringen, hoogbouw Nul op de Meter en smart cities. Allerhande thema’s passeren de revue.

Een voorlopig overzicht van alle workshops, lezingen en kennis- en inspiratiesessies treft u hier aan. Inclusief een toelichting op de inhoud. Zo kunt u zich alvast oriënteren. Als u nu al vragen heeft, horen wij dat graag. Mogelijk kunnen wij ze meenemen in een van de workshops zodat we die nog meer op maat kunnen aanbieden. Uw vragen zien wij graag vóór 15 september 2017 tegemoet via een mail aan: officecomm@casema.nl.

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor de Marktdag. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestigingsmail. U kunt vast aangeven welke sessie(s) u van plan bent bij te wonen. Daarmee zit u nog nergens aan vast: op de dag zelf bepaalt u uw definitieve keuze. Deelname aan de marktdag is kosteloos.

 

Gegevens

Datum:
oktober 11, 2017
Tijd:
12:30 - 17:30

Locatie

provinciehuis utrecht
Archimedeslaan 6
Utrecht, Utrecht 3584BA
+ Google Maps