Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Uitnodiging themabijeenkomst ‘See You in Court!’ op woensdag 13 november 2019 van 16.00 uur tot 19.00 uur bij Rabobank Utrecht

november 13, 2019 @ 16:00 - 19:00

“See You in Court!” – Een kreet die we allemaal uit Amerikaanse films kennen. Maar hoe werkt het in Nederland? Wat betekent het om voor het bankje te moeten staan? Op woensdag 13 november 2019 organiseren MKB-Utrecht en VNO-NCW provincie Utrecht de themabijeenkomst ‘See You in Court’ bij de Rabobank (Maliebaan 15) in Utrecht. Ervaar in de praktijk hoe jij, als ondernemer, geraakt kunt worden door wet- en regelgeving in een dynamische rechtszaak mogelijk gemaakt door de advocaten van Ventoux en Benvalor.

Het verhaal

Er worden twee rechtszaken nagespeeld. De deelnemers doen mee en wellicht wordt jij uitgekozen om de uitspraak te doen. De hoofdrolspelers? Benvalor, Ventoux Advocaten en jij als ondernemer. Sjoerd Mol is partner bij Benvalor in Utrecht en als advocaat gespecialiseerd in ondernemingsrecht, fusies, overnamen en risicokapitaal. Susan Kaak, advocaat intellectuele eigendomsrecht en ICT-praktijk bij Ventoux, adviseert ondernemers over de exploitatie van hun IE & ICT en hoe dit in rechten te beschermen.

Tijdens de themabijeenkomst ‘See You in Court’ nemen Ventoux Advocaten en Benvalor je mee in een rechtszaak waar zij hun ervaringen en tips delen. Rechtspraak was nog nooit zo leuk en onderhoudend!

Nieuwsgierig?

Meld je dan nu aan voor deze leuke, maar ook leerzame bijeenkomst! [hier aanmeldlink toevoegen: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-themabijeenkomst-see-you-in-court-76407943215]

Gegevens

Datum:
november 13, 2019
Tijd:
16:00 - 19:00

Organisator

VNO-NCW provincie Utrecht

Locatie

Rabobank Utrecht
Beneluxlaan 31-33
Utrecht, 3526 KK
+ Google Maps