E-learning Training

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”. Als consultant inzake e-learning kan ik, Fieneke Jochemsen, u in ieder geval een eind op weg helpen dat te realiseren.

E-learning leent zich voor velerlei leer-vraagstukken. Het kan worden toegepast om zich b.v. reglementen eigen te maken, software kennis op te doen, een onboarding traject te doorlopen en nieuwe producten toe te lichten. Met meerdere kantooradressen, waaronder in Utrecht, zijn onze consultants altijd dichtbij. De opdrachtgever vindt het vooral prettig om van begin tot eind door dezelfde consultant begeleid te worden.

Bijzonder aan E-learning Training is dat met een breed spectrum aan budget gewerkt kan worden. U kunt alles uitbesteden van de opmaak, tekst, fotografie tot film of zelf de trainingen samen stellen.  Met een licentie van de e-learning software gaat u na een korte trainingsperiode zelf aan de slag en de consultants blijven u adviseren als u een keer extra ondersteuning nodig heeft.

Onze consultants hebben een achtergrond in onderwijskunde (of vergelijkbare wo-master). Die kennis vullen we aan met in-house taalkundige, pedagogische en design ervaring. We ontwerpen onze e-learning dus altijd vanuit onze didactische expertise, en kunnen de boodschap door onze aanvullende kennis goed overbrengen in duidelijk tekst en aantrekkelijke vormgeving en multimedia. Zo boekt u optimaal resultaat. Past u e-learning nog niet toe dan zult u verrast zijn hoeveel beter uw medewerkers presteren als zij hun kennis op hun eigen tempo op deze manier verreiken.

Benieuwd naar een kennismaking met de wereld van E-learning Training, schroom dan niet contact op te nemen met mij via fieneke@elearningtraining.nl. U kunt ook een kijkje nemen op onze website.

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share

Over de schrijver:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *