Riley van Loo, oprichter van Bedrijfsverlichting.nl

Wat jaren op een studentenkamer is bedacht en uitgevoerd is inmiddels gegroeid tot een toonaangevende leverancier van bedrijfsverlichting en lichtadvies. Met een studie bedrijfskunde en een vader die in de interieurbouw werkt heeft hij een solide basis voor een succesvolle onderneming in huis.

Riley startte de online-shop 8 jaar geleden. E-commerce lag voor de hand omdat hiervoor weinig investeringen nodig zijn. Het bedrijf groeide organisch en bestaat heden uit een team van 10 medewerkers waaronder enkele tekenaars voor lichtplannen. Die heeft Riley nodig voor zijn afdeling lichtadvies. Het vaakst wordt een lichtplan gevraagd en uitgewerkt voor kantoren en winkels. Zelfs ketens behoren tot zijn klantenkring.

Een andere belangrijke afnemer is de standbouwer op beurzen. Daar is goede verlichting uitermate belangrijk om de beursbezoeker naar de stand te lokken en de producten te laten stralen. Er wordt zelfs internationaal gewerkt en geleverd.

Heeft u nieuwe of vervangende verlichting nodig, dan kunt u terecht op de online-shop van bedrijfsverlichting.nl waar u een grote selectie aan verlichtingsarmatuur vindt. En wilt u een nieuwe ruimte inrichten, bent u bezig met een verhuizing naar een andere plek – schroom niet om Riley te vragen een professioneel verlichtingsplan te maken.

Door | 07-09-2022 | Leden vertellen | 0 reacties
Deel dit verhaal, kies je platform!
Share

Over de schrijver:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *