Utrechtse Werktafel helpt werkgevers bij het vervullen van vacatures

VNO-NCW provincie Utrecht en MKB-Nederland Midden zijn partner van de Utrechtse Werktafel. Dit is de naam van het Regionaal Werkbedrijf voor de arbeidsmarktregio Midden-Utrecht.

De Utrechtse Werktafel verbindt werkgevers in de regio met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De Utrechtse Werktafel wil de uitstroom van mensen uit een uitkering en de instroom van deze mensen bij werkgevers verhogen. Door de aantrekkende economie is het nu het goede moment hier aan te werken.

Heeft u als werkgever een vacature maar kunt u moeilijk een kandidaat vinden? Wilt u iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans bieden in uw bedrijf? De accountmanagers van het WerkgeversServicepunt (WSP) denken graag met u mee. U kunt bij het WSP terecht voor gratis advies en werving en selectie. Op www.utrechtsewerktafel.nl vindt u de gegevens van het WSP bij u in de buurt. Ook vindt u er meer informatie over de doelstellingen van de Utrechtse Werktafel en regionale data over de arbeidsmarkt in Nederland.

Werkgevers en werkzoekenden zijn niet gebonden aan gemeentegrenzen. Regionale samenwerking is nodig om te zorgen voor zo veel mogelijk succesvolle matches tussen werkgevers en werkfitte werkzoekenden. Op deze manier willen we zoveel mogelijk mensen die kunnen en willen meedoen zo goed mogelijk, en afgestemd op wat zij aan kunnen, aan het werk helpen.

De arbeidsmarktregio Midden-Utrecht omvat de volgende gemeenten: Bunnik, De Bilt, Houten, Lopik, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Stichtse Vecht, Utrecht, Utrechtse Heuvelrug, Vijfheerenlanden, Wijk bij Duurstede, Woerden, IJsselstein en Zeist.

Door | 26-08-2019 | Regionaal Nieuws | 0 reacties
Deel dit verhaal, kies je platform!
Share

Over de schrijver:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *