De ondernemer en zijn vergunningsuitdagingen

Weltevreden – adviseurs in het omgevingsrecht
De adviseurs van Weltevreden voorzien initiatiefnemers zoals ondernemers, projectontwikkelaars, vastgoedbeleggers en andere professionals in de vastgoedwereld van de noodzakelijke bestemmingsplannen, omgevingsvergunningen, ondersteuning bij zienswijze- en bezwaarprocedures, ruimtelijke onderbouwingen en deskundigenonderzoek. Daarbij adviseren en begeleiden onze procesadviseurs bij (complexe) gebieds- en herontwikkelingstrajecten met diverse actoren met zowel juridische als procesmatige kennis en ervaring.

Weltevreden onderscheidt zich met advies en onderzoek dat een bijdrage levert aan de kwalitatieve (ruimtelijke) ontwikkelingen in de woon- en leefomgeving. Het bureau beschikt over uitgebreide kennis en ervaring binnen het privaatrecht en publiekrecht (zoals omgevingsrecht en bestuursrecht) naast de stedenbouwkundige expertise. De adviseurs hebben de (juridische) inhoudelijk kennis, beseffen het bestuurlijk belang en verstaan de commerciële vraagstukken van onze opdrachtgevers en belangen voor een integrale aanpak die een overheid binnen de huidige regelgeving in de ruimtelijke ontwikkeling beoogt.
Weltevreden B.V. te Bilthoven is in 2015 gestart door Thomas Schaapherder en Vincent Bothof

Lidmaatschap MKB-Utrecht
Het lidmaatschap van MKB-Utrecht zien wij als een logische vervolgstap in de ontwikkeling van Weltevreden B.V.

Sinds de oprichting in 2015 heeft Weltevreden B.V. aantoonbare resultaten en referenties opgebouwd om zo stabiele naamsbekendheid te verwerven. Samengaand aan referenties en naamsbekendheid, is groei en ontwikkeling van het bedrijf. Weltevreden B.V. is van de Pioniersfase gestructureerd over gegaan in de organisatiefase. Het lidmaatschap van MKB-Utrecht is passend bij ons huidige bedrijfsprofiel en professionalisering van een startup naar een toonaangevend advieskantoor in het omgevingsrecht. Mede door actief aanwezig te zijn bij bijeenkomsten, ons te laten informeren door MKB-Utrecht en onze werkwijze te delen met andere bedrijven, kunnen wij naast de acquisitiemogelijkheden, onszelf als Weltevreden B.V. professionaliseren en ontwikkelen naar de volgende fase.

Over Vincent Bothof
Vincent Bothof is als ondernemer werkzaam bij Weltevreden B.V. Hier verzorgt hij de algehele bedrijfsvoering.
Met het doorlopen van meerdere opleidingen op verschillende niveaus en werkervaring in verscheidene functies, heeft Vincent een schat aan contacten, ervaring, inlevingsvermogen en mensenkennis opgedaan. Hij kan zich verplaatsen in de denkwijze van personen op verschillende niveaus en heeft uitstekende communicatieve vaardigheden. Juist deze punten hebben Vincent er toe doen zetten om in 2015 het besluit te nemen te gaan ondernemen. Door zijn achtergrond in de bouwsector met functies in het coördinatie- en projectmanagement, is hij in aanraking gekomen en gefascineerd geraakt van vastgoedontwikkeling en alle noodzakelijke stappen. Deze fascinatie voor vastgoedontwikkeling en zijn communicatieve vaardigheden, hebben er toe geleid een samenwerking aan te gaan met compagnon binnen Weltevreden Thomas Schaapherder.

Zie voor meer informatie over het Weltevreden en onze resultaten en referentieprojecten: https://www.weltevredenbv.nl/

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share

Over de schrijver:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *