Samen sterk in de coronacrisis, doe mee aan de Ondernemerspeiling regio Utrecht

Op dit moment komt er waarschijnlijk veel op je af. De coronacrisis levert je minder, of juist meer werk op. Wellicht komt het voortbestaan van je bedrijf in gevaar door problemen met liquiditeit door omzetdaling, heb je moeite met behouden van personeel, het in- of uitlenen van personeel of ervaar je strubbelingen met betrekking tot aanvragen en uitvoering van landelijke maatregelen. In de regio Utrecht willen we zoveel als mogelijk alle ondernemers door deze crisis helpen. Om dat te kunnen doen, zijn we nu op zoek naar jouw ervaringen.

Met deze eerste regionale ondernemersenquête willen we je vragen inzicht te bieden in de problemen en kansen die zich voordoen in je bedrijf als gevolg van de coronacrisis. Met jouw input helpen we elkaar om samen sterker uit deze crisis te komen. De enquête staat open tot 31 mei 2020.

Klik hier om naar de enquête te gaan

De enquête neemt maximaal tien minuten van je tijd in beslag en wordt komende maanden herhaald om de ontwikkelingen bij ondernemers tea monitoren. Help ons daarbij: vul de enquête in en stuur hem door aan collega-ondernemers!

We proberen zoveel mogelijk ondernemers te bereiken. Hierdoor kan het zijn dat je deze oproep vanuit verschillende hoeken ontvangt. In dat geval onze excuses daarvoor.

Heb je als ondernemer uit de regio Utrecht nu al een directe hulpvraag als gevolg van de coronamaatregelen, maar kom je er zelf niet uit? Of bieden de bestaande regelingen onvoldoende ondersteuning? Neem dan contact op met URECA (Utrecht Region Economische Corona Alliantie).

Een groep medeondernemers en partners uit de lokale en regionale overheden staat voor je klaar om je te helpen.