EW Economie-Lezing 2021 Jacco Vonhof

De voorzitter van MKB-Nederland, Jacco Vonhof, heeft maandag 6 december de vierde EWEconomie-lezing gehouden. Vonhof sprak de lezing uit in De Rode Hoed in Amsterdam. Via deze link is de lezing terug te zien.

De titel van zijn lezing is ‘De visie van een glazenwasser‘. Zijn verhaal gaat – uiteraard – over ondernemerschap en het midden- en kleinbedrijf; over het brede belang van het mkb voor Nederland, dat in zijn ogen vaak onvoldoende op waarde wordt geschat. De toekomst van Nederland ligt in handen van het ondernemerschap, is zijn betoog. In zijn vaak persoonlijke verhaal houdt Jacco op zijn geheel eigen wijze politiek Den Haag een spiegel voor en zet hij voor het nieuwe kabinet uiteen wat ondernemers de komende jaren nodig hebben om hun cruciale rol in economie en samenleving te kunnen blijven spelen.

Over de EW-lezing
De EW Economie-lezing geldt als tegenhanger van de HJ Schoo-lezing, waarmee de redactie van EW begin september het politieke seizoen opent. Dit jaar is de HJ Schoo-lezing uitgesproken door Sigrid Kaag. In de Economie-lezing geven ondernemers, bestuurders van bedrijven en economen hun visie op ontwikkelingen in de samenleving. De lezing werd eerder gehouden door Ben van Beurden (Shell), Pieter Elbers (KLM) en Frans van Houten (Philips). De uitgebreide en geannoteerde versie van hun lezing is in boekvorm verschenen bij Uitgeverij EW. Ook de lezing van Jacco komt als boek op de markt.

Afbeelding van EW Magazine

Door | 06-12-2021 | Regionaal Nieuws | 0 reacties
Deel dit verhaal, kies je platform!
Share

Over de schrijver:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *