Gezocht: Covid succesverhalen

Het afgelopen jaar was voor veel ondernemers een jaar van pijn en tegenslag. Gelukkig kunnen we weer wat licht aan het einde van de tunnel zien.

Als ondernemers zijn we in veel gevallen teruggeworpen op onszelf. De tent moest gedwongen dicht en/of de omzet kreeg klappen. Tussen alle ellende door hoorde je af en toe over lichtpuntjes, over de successen die uit deze tegenslagen ontstonden. Ondernemers die erin slagen de tegenslagen, tegen de verdrukking in, om te zetten in succes. Nieuwe bedrijfsmodellen werden geboren, nieuwe markten ontsloten, diensten en producten werden veranderd en verrassende samenwerkingen brachten succes.

Deze successen zijn weinig gedeeld maar verdienen wel aandacht! Succes moet je delen. Zo kunnen we van elkaar leren, want als ondernemers hebben we elkaar hard nodig.

Als MKB Utrecht gaan we hier samen met Lovid20 iets aan doen. Daarvoor hebben we jullie successen in deze moeilijke tijd nodig. Ben jij een ondernemer die de afgelopen 12 maanden een bijzonder succes gerealiseerd heeft? Laat het ons dan weten!

Graag willen we dat succes delen om ervan te leren, maar ook als hart onder de riem voor andere ondernemers die nog niet uit de corona ellende zijn. Neem daartoe contact op met Anton Verbunt (0627033331 / mkbutrecht@cvbinfo.nl), dan bespreken we hoe we jouw succes kunnen verspreiden.

Door | 07-05-2021 | Regionaal Nieuws | 0 reacties
Deel dit verhaal, kies je platform!
Share

Over de schrijver:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *