Herstelconferentie regio Utrecht

Economische herstelconferentie regio Utrecht

Ondernemers, groot en klein, hebben een pittig jaar achter de rug. En het leed is nog niet geleden, ook al lopen orderboeken en terrassen stapsgewijs weer vol. Ondanks de verschillen tussen ondernemers was er ook een rode draad: we zitten niet bij de pakken neer, we zoeken naar waar nog wel ruimte zit. Die verhalen krijgen een podium tijdens de online miniconferentie Back in [better] business op:

vrijdag 9 juli 2021 tussen 11:30 – 14:00 uur

In twee talkshows belichten we met ondernemers, experts en politiek bestuurders de staat van het Utrechtse MKB, en de toekomst van winkelgebieden. Marcel Hielkema, voorzitter VNO-NCW Midden, neemt deel aan de plenaire talkshow tijdens de herstelconferentie. In vier break-out sessies gaan we met economische partners in de regio Utrecht dieper in op de ervaringen van ondernemers met veranderingen. Hoe pakten zij innovatie aan? Waarom hebben zij geïnvesteerd in een ‘groen’ businessmodel? Hoe zorg je dat je personeel up-to-date blijft met ICT en andere skills?

Hoor hoe andere ondernemers dit aanpakten en hoe overheden en economische partners hierbij kunnen ondersteunen. Natuurlijk is er ruimte om te netwerken, vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.

Aanmelden? Klik hier!

Door | 21-06-2021 | Regionaal Nieuws | 0 reacties
Deel dit verhaal, kies je platform!
Share

Over de schrijver:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *