Heeft u een ondernemersvraag: vraag het aan masterstudenten van UniPartners

Bestaat uw bedrijf over vijf jaar nog?

Hoe toekomstbestendig is uw bedrijf? Wat is er nodig om te overleven en te groeien, ook in tijden van recessie? Flexibiliteit en innovatie vereisen nieuwe, frisse inzichten. Al meer dan dertig jaar brengen de studentconsultants van UniPartners deze inzichten, door middel van innovatieve en toekomstgerichte oplossingen. Het advies van onze masterstudenten helpt jaarlijks 200 bedrijven de volgende stap te zetten, een nieuwe richting te vinden of processen te optimaliseren.

Projectvoorbeeld:

Bij een kleinschalig adviesbureau lag een vraagstuk voor het gebruikmaken van online marketingtools. Met gebruik van UniPartners’ uitgebreide studentendatabase werd al snel de passende kandidaat geselecteerd. De studentconsultant heeft in de eerste fase vooronderzoek gedaan: hij heeft onderzocht welke mogelijkheden er beschikbaar en passend zijn. Na overleg met het team heeft hij de programma’s vervolgens geïmplementeerd in de bestaande systemen. In de tweede fase heeft de studentconsultant met gebruik van deze tools een data-analyse verricht om klantstromen in kaart te brengen. Op basis hiervan heeft hij aanbevelingen gedaan voor het opstellen van een effectieve online marketingstrategie en de eerste stappen gezet in de uitvoer hiervan.

Bent u benieuwd wat UniPartners voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op via utrecht@unipartners.nlof bekijk onze website www.unipartners.nl.

Door | 29-09-2020 | Regionaal Nieuws | 0 reacties
Deel dit verhaal, kies je platform!
Share

Over de schrijver:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *