Open jouw deuren voor werkzoekenden op de Werkbezoekdag op 25 november 2020

Maak jij je zorgen over de arbeidsmarkt? Zzp’ers zitten zonder werk, contracten worden niet verlengd, bedrijven vallen om, kortom: de werkloosheid loopt op. Een grote groep mensen zit daardoor noodgedwongen thuis op de bank…. We kunnen hierbij helpen door te netwerken voor het goede doel!

Stichting JobOn, de landelijke vrijwilligersorganisatie voor werkzoekenden, organiseert op 25 november 2020 voor de 7e keer de Werkbezoekdag. Die dag verbinden ze werkzoekenden via (online) netwerkgesprekken aan professionals om eens vrijblijvend te sparren over een bepaalde baan, bedrijf of branche.

Als ondernemer heb jij een groot netwerk. Wil jij in deze corona-periode iets betekenen voor je medemens? Reserveer dan op 25 november 2020 een uurtje voor een (online) netwerkgesprek met iemand die meer wil weten over de branche waarin jij werkzaam bent! Het is niet nodig om een vacature te hebben, het draait tijdens de werkbezoekdag om netwerken.

Doe je mee? Of wil je meer weten? Kijk dan op http://www.werkbezoekdag.nl/ of bekijk de video: https://www.youtube.com/watch?v=dexOWJM8yY8

Of neem contact op met Pieter Vermeer van JobOn via: werkbezoekdag@jobon.nl

Door | 14-10-2020 | Regionaal Nieuws | 0 reacties
Deel dit verhaal, kies je platform!
Share

Over de schrijver:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *