High Growth Summit 2017: ‘Groeien naar een nieuwe wereld’

Op vrijdag 23 juni organiseren we samen met ondernemersplatform Port4Growth de tweede editie van het High Growth Summit. Het thema is dit jaar ‘groeien naar een nieuwe wereld’. Een wereld waar alle groeibedrijven goed gefinancierd zijn; een wereld waar we duurzaam ondernemen; een wereld waar de nieuwe klantbenadering gerealiseerdis en een wereld waar personeelsmobiliteit maximaal is. Het Summit vindt dit jaar plaats in het Bilderberg Hotel Residence Groot Heideborgh in Garderen.

Tijdens het High Growth Summit 2017 inspireren groeiondernemers de overheid, politici en het grootbedrijf met hun bijzondere ervaringen in het ondernemerschap op het gebied van vier actuele thema’s. Vanuit de gedachte dat we vooral samen – grote en kleine organisaties – veel kunnen bereiken en dat we met praktische, eenvoudig uit te voeren acties echte stappen vooruit kunnen maken.

De bijbehorende thema’s van de 4 co-creatie sessies zijn:
1. Groeifinanciering door ING
2. Energietransitie door Eneco
3. Nieuwe klantbenadering door PostNL
4. Flexibele arbeidsmarkt door Brunel en Pink Elephant

In een unieke setting van groeiondernemers, grootbedrijf, politiek, EZ, MKB-NL en Port4Growth hebben we in 2016 een groeiagenda met 10 actiepunten opgesteld. Dit jaar laten we zien welke concrete verbeterstappen we hebben gemaakt en haken we verder in op de actiepunten. Het doel is om samen dé grote ondernemersissues verder aan te pakken in een aantal co-creatiesessies die tijdens het summit plaats zullen vinden. Ben of ken jij die ambitieuze groeiondernemer die het verschil kan maken in het ondernemerslandschap met zijn of haar verhaal? Dan nodigen wij hem/haar/jou van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Wat levert het op?

Ga in gesprek met politici, overheid, vertegenwoordigers van het grootbedrijf en collega- groeiondernemers. Door jouw inbreng tijdens het High Growth Summit 2017 help je grootbedrijf, collega-ondernemers en jezelf verder door te groeien. Ga naar www.highgrowthsummit.nl om meer te weten te komen en om je aan te melden voor het High Growth Summit 2017.

Door | 10-04-2017 | Regionaal Nieuws | 0 reacties
Deel dit verhaal, kies je platform!
Share

Over de schrijver:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *