Maak kennis met Pieter van der Heijden, oprichter Online marketing bureau MondoMarketing

Pieter van der Heijden is oprichter van MondoMarketing hét Online Marketing bureau van Utrecht. Met meer dan 14 jaar ervaring in de onlinemarketing wereld heeft hij veel  verschillende organisaties en branches voorbij zien komen. Door de brede ervaring is hij in verschillende digital marketing expertisegebieden een zeer ervaren consultant. Als inspirator, sparringpartner en strateeg is hij zeer betrokken bij de uitvoering van de digital marketing strategie van de opdrachtgevers.

MondoMarketing bestaat uit een vast kernteam van onlinemarketing specialisten en een flexibel netwerk van verschillende digital marketing professionals die allemaal bijdragen aan het realiseren van performance driven marketing. MondoMarketing is een performance gedreven digitaal marketing bureau. Dit zijn wij doordat wij een resultaat gedreven, strategische en doelgroepgerichte aanpak hanteren. Wij worden enthousiast van organisaties met ambities en online uitdagingen! Is jouw organisatie klaar voor de digitale wereld van morgen?

Door onze aanpak hebben we veel organisaties laten groeien. Klanten kennen ons als resultaat gedreven met zowel een strategische als pragmatische no-nonsense aanpak. Wij behalen succes voor onze klanten doordat wij ons grondig verdiepen in de doelgroep en de fase van de customer journey waarin deze zich bevindt. Op deze manier bereiken we de juiste doelgroep op het juiste moment met de juiste boodschap. Hiervoor zetten wij met name online advertising in, zoekmachineoptimalisatie (SEO) en maken wij belangrijke KPI’s meetbaar door het inrichten van tools als Google Analytics en Google Tag Manager. Wij zijn experts in het bedenken en uitvoeren van performance driven digital marketing. Lees meer over MondoMarketing. En zie hier de bedrijfsvideo. 

Door | 12-03-2024 | Regionaal Nieuws | 0 reacties
Deel dit verhaal, kies je platform!
Share

Over de schrijver:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *