Op zoek naar de vrijwillige (probono) Businesscoach bij Pangea

Bij Pangea Incubator geloven wij dat ondernemers en nieuwkomers-ondernemers in het bijzonder, onze economie en samenleving kunnen verrijken en inspireren. Zodra de wegen, regels, communicatie en netwerken worden ontsloten, zijn de mogelijkheden onbegrensd. Voor ons allemaal.

Ons programma wordt regionaal aangeboden. Zijn wij al actief in jouw regio? Kijk hier

Alle coöperaties die de Pangea Programma’s (zullen) uitvoeren worden ondersteund en gefaciliteerd door de Pangea Foundation.

Meer Dan Business Coaching

Alleen training/coaching of een business plan is niet genoeg. Wij geloven in een all-in aanpak. Interculturele communicatie, verbinding met lokale ondernemers en bouwen aan een relevant business netwerk is cruciaal. Het programma is alleen succesvol als er genoeg omzet is gerealiseerd om je bedrijf daadwerkelijk te kunnen vestigen.

 

Achtergrond van de deelnemers en hun business idee zijn zeer divers, van horeca, tot beautybranche, filmmaker tot docent ICT academie. Kijk voor meer informatie over Pangea Incubator op hun website. Veel deelnemers hebben al een bestaande onderneming en willen deze naar een volgend niveau brengen. De ontwikkeling van de onderneming naar een sociale onderneming is een wens, maar geen harde voorwaarde.

Door | 29-05-2024 | Regionaal Nieuws | 0 reacties
Deel dit verhaal, kies je platform!
Share

Over de schrijver:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *