Oproep: denk mee over verbetering dienstverlening gemeente Utrecht aan ondernemers

U hebt vast wel eens contact met de gemeente Utrecht? Wellicht heeft u ook goede ideeën om de dienstverlening van de gemeente te verbeteren? Graag verzamelt de gemeente Utrecht die ideeën zodat zij hun (online) dienstverlening aan u en andere ondernemers in Utrecht kunnen verbeteren.

Wat voor soort ideeën zoeken ze?
Ze zijn nu vooral op zoek naar hoe u de kwaliteit van het contact en de dienstverlening met de gemeente ervaart. Denken ze met u mee? Kunt u uw weg gemakkelijk vinden? Is de informatie duidelijk? Krijgt u de juiste persoon te spreken?

De gemeente Utrecht nodigt u graag uit om uw mening te laten weten. Wilt u deze uitnodiging delen met andere ondernemers binnen uw netwerk?

Forum (Argu)
Laat uw mening op forum: www.argu.co/ondernemers aan de gemeente Utrecht weten. Welk idee heeft u over hoe ze het beter kunnen doen? Uiteraard horen ze ook heel graag waar u blij over bent. Op dit forum kunt u ook zien welke reacties uw mede-ondernemers hebben achtergelaten en u kunt daar ook op elkaar reageren.

Deze ondernemers gingen u voor: bekijk hier het filmpje.

Wat doen ze met uw tips?
Vanaf 30 april a.s. selecteert de gemeente Utrecht de ideeën en kijken bijvoorbeeld naar de haalbaarheid ervan. Goede, simpel uit te voeren ideeën regelen ze natuurlijk zo snel mogelijk. Voor complexere ideeën is meer tijd nodig. Ze houden u in ieder geval via het forum (Argu) op de hoogte.

Verder meedenken?
De gemeente haalt niet alleen digitaal ideeën op. Zij vinden het ook nuttig om u te ontmoeten tijdens één van de gesprekken die ze ook de komende tijd willen voeren met Utrechtse ondernemers. U kunt zich daarvoor alvast aanmelden via: datkanbeter@utrecht.nl.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u terecht op de site: www.utrecht.nl/datkanbeter. U kunt ook een mail sturen naar: datkanbeter@utrecht.nl. Wilt u dat de gemeente telefonisch contact met u opneemt? Vermeld dan uw contactgegevens en eventueel een voorkeursmoment waarop u teruggebeld wilt worden.

We hopen dat u mee wilt doen en uw ideeën met de gemeente Utrecht wilt delen.

Door | 23-02-2018 | Regionaal Nieuws | 0 reacties
Deel dit verhaal, kies je platform!
Share

Over de schrijver:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *