Samen sterk in de coronacrisis

Tweede ondernemerspeiling regio Utrecht

Beste ondernemer,

Op dit moment komt er waarschijnlijk veel op u af. De coronacrisis levert u minder, of juist meer werk op. Wellicht heeft u moeite met het in- of uitlenen van personeel, of met uw liquiditeit en investeringen. In de regio Utrecht willen we zoveel als mogelijk alle ondernemers door deze crisis helpen. Om dat te kunnen doen, zijn we nu op zoek naar uw ervaringen.

Met deze tweede regionale ondernemersenquête willen we de vinger aan de pols houden welke problemen en kansen zich voordoen voor uw bedrijf. Met uw input helpen we elkaar om samen sterker uit deze crisis te komen.

Klik hier om naar de enquête te gaan.

De enquête neemt maximaal tien minuten van uw tijd in beslag en wordt komende maanden herhaald om de ontwikkelingen bij ondernemers te monitoren. Help ons daarbij: vul de enquête in en stuur hem door aan collega-ondernemers. De enquête staat open tot 20 juli.

We proberen zoveel mogelijk ondernemers te bereiken. Hierdoor kan het zijn dat u deze oproep vanuit verschillende hoeken ontvangt. In dat geval onze excuses daarvoor.

Heeft u als ondernemer uit de regio Utrecht nu al een directe hulpvraag als gevolg van de coronamaatregelen, maar komt u er zelf niet uit? Of bieden de bestaande regelingen onvoldoende ondersteuning? Neem dan contact op met URECA (Utrecht Region Economische Corona Alliantie): mailureca@economicboardutrecht.nl.

Een groep medeondernemers en partners uit de lokale en regionale overheden staat voor u klaar om u te helpen.