Stembus geopend voor de MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland

Om de twee jaar organiseert MKB-Nederland de verkiezing voor de MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland. Doel hiervan is om op een positieve manier gemeenten te prikkelen zich in te spannen voor het lokale midden- en kleinbedrijf.

Vanaf heden staat de vragenlijst weer open. Welke gemeente eindigt straks bovenaan? Wordt Rijssen-Holten (de winnaar van de afgelopen twee edities) verslagen? Is er een nieuwe winnaar bij de steden (vorige keer Almere)?

Ondernemers zijn de baas! Wij vragen ondernemers naar hun mening over de gemeentelijke dienstverlening en kijken niet naar wat er formeel is geregeld. Wat op papier goed geregeld lijkt te zijn, kan in de praktijk namelijk toch behoorlijk tegenvallen.

Dit jaar is het voor ondernemers nog belangrijker dan ooit dat zij zich gesteund voelen door hun gemeente. De coronacrisis heeft velen hard geraakt in hun bedrijfsvoering. Los van de landelijke steunmaatregelen is het belangrijk dat ook vanuit de gemeente hulp en aandacht komt. Vandaar dat we een speciale coronamodule hebben toegevoegd aan het onderzoek.

Meer informatie kunt u vinden in het persbericht.

Door | 18-11-2020 | Uncategorized | 0 reacties
Deel dit verhaal, kies je platform!
Share

Over de schrijver:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *