#Lovid_20 podcast

Beste ondernemers,

Het ondernemersplatform #Lovid_20 begon vorig jaar midden in de pandemie en riep op elkaar te steunen en te werken aan een positief normaal. Hierbij wordt de positieve kant van COVID-19 benadrukt door middel van o.a. podcasts en nieuwe initiatieven.

De tweede podcast van #Lovid_20 is ondertussen alweer online.
In de tweede aflevering getiteld: ‘We zien met elkaar de positieve ontwikkeling, nu de echte beweging nog!’ ontvangt gastheer Jack Spijkerman aan tafel: Maurits Hendriks, Technisch directeur NOC NSF, Boris van der Vorst, Directeur Fysio Holland en voorzitter Lovid-20 en
voorzitter Nederlandse Boksbond, Cor Jansen, Directeur Utrecht Marketing. Op de zeepkist en dus aan tafel deze keer Vincent Bijlo, cabaretier, columnist, schrijver, spreker, muzikant en ook activist. De Utrechtse zanger Michael Oomen zingt live: Dit wordt de zomer!
Deze podcast werd opgenomen in Bar Buurten De Fabriek.

Volg deze link naar de podcast:

https://open.spotify.com/episode/4G5uvhxrQhm2Pamind4HNr?si=db6d5cc329624ba5

 

Voor degene die de eerste podcast nog niet hebben beluisterd hebben wij hieronder ook de link bijgevoegd.

Lovid_20 podcast 1: ‘Unlock Nederland, snel als het effe kan!’

Dit is de eerste podcast van ondernemersplatform Lovid_20, de non-profitorganisatie die vorig jaar midden in deze pandemie opriep elkaar te steunen en te werken aan een positief normaal. In de eerste aflevering getiteld ‘Unlock Nederland, snel als het effe kan!’ ontvangt gastheer Jack Spijkerman aan tafel: Sharon Dijksma, burgemeester van Utrecht, Robér Willemsen, voorzitter Horeca Nederland Abdillah El Ballouti topbokser en letselschadeadvocaat en Leon Mazairac, de chef van Grand Hotel Karel V.  Janneke Jager zingt live: Terug naar het Domplein. Deze podcast werd ook opgenomen in Bar Buurten De Fabriek.

Door | 06-07-2021 | Regionaal Nieuws | 0 reacties
Deel dit verhaal, kies je platform!
Share

Over de schrijver:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *